T.B. ELINSTALLATIONER

Stockholms län

Information

601001-XXXX är organisationsnummer för företaget T.B. ELINSTALLATIONER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T.B. ELINSTALLATIONER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som T.B. ELINSTALLATIONER finns i.

T.B. ELINSTALLATIONER har varit registrerat sedan 1990-07-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för T.B. ELINSTALLATIONER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

T.B. ELINSTALLATIONER är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för T.B. ELINSTALLATIONER är följande:

Vill ni komma i kontakt med T.B. ELINSTALLATIONER så kan ni göra det på telefon genom 08-57142282 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer

Det finns olika personer som har en koppling med T.B. ELINSTALLATIONER och det är BOMAN, TIMO YRJÖ som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,