ÅKERI GÖRAN LINDQVIST

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är ett av dem. Statusen för ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är att Bolaget är aktivt.

ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är ett Enskild firma och skapades 1986-01-16. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som ÅKERI GÖRAN LINDQVIST ska trivas.

ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Transportverksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är ÅKERI GÖRAN LINDQVIST och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med ÅKERI GÖRAN LINDQVIST så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-762104.

.

De som är på något sätt har med ÅKERI GÖRAN LINDQVIST är Lindqvist, Bo Göran som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ÅKERI GÖRAN LINDQVIST har 601227-XXXX som sitt organisationsnummer.