nbbtranslations

Stockholms län

Information

610301-XXXX är organisationsnummer för företaget nbbtranslations. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som nbbtranslations är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som nbbtranslations finns i.

nbbtranslations har varit registrerat sedan 2007-01-03 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för nbbtranslations så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

nbbtranslations är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för nbbtranslations är följande:

Vill ni komma i kontakt med nbbtranslations så kan ni göra det på telefon genom 08-7894100 eller genom brev på följande adress:

Översättningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med nbbtranslations och det är Betteridge, Neil James Alan som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,