Stuffing production

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Stuffing production är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Stuffing production är ett av dem. Statusen för Stuffing production är att Bolaget är aktivt.

Stuffing production är ett Enskild firma och skapades 2007-10-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Stuffing production ska trivas.

Stuffing production är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Teater-, musik- och filmproduktion, föreläsningar och undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stuffing production är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-18.

Idag är Stuffing production och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Stuffing production så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57020902.

.

De som är på något sätt har med Stuffing production är Klingeborn Skoglund, Anette Monica som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stuffing production har 610512-XXXX som sitt organisationsnummer.