J Lindkvist Mark&bygg

Stockholms län

Information

610613-XXXX är organisationsnummer för verksamheten J Lindkvist Mark&bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J Lindkvist Mark&bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som J Lindkvist Mark&bygg finns i.

J Lindkvist Mark&bygg har varit registrerat sedan 2003-04-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för J Lindkvist Mark&bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-06-07.

J Lindkvist Mark&bygg är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för J Lindkvist Mark&bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med J Lindkvist Mark&bygg så kan ni göra det på telefon genom 073-3549067 eller genom brev på följande adress:

Mark, bygg, anläggning samt rivning.

Det finns olika personer som har en koppling med J Lindkvist Mark&bygg och det är Lindqvist, Jan Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,