KINDSTRÖMS ÅKERI

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och KINDSTRÖMS ÅKERI är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KINDSTRÖMS ÅKERI är ett av dem. Statusen för KINDSTRÖMS ÅKERI är att Bolaget är aktivt.

KINDSTRÖMS ÅKERI är ett Enskild firma och skapades 1987-12-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KINDSTRÖMS ÅKERI ska trivas.

KINDSTRÖMS ÅKERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Godstransporter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KINDSTRÖMS ÅKERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är KINDSTRÖMS ÅKERI och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med KINDSTRÖMS ÅKERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7450170.

.

De som är på något sätt har med KINDSTRÖMS ÅKERI är Kindström, Hans Yngve som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KINDSTRÖMS ÅKERI har 610628-XXXX som sitt organisationsnummer.