CS Lyckliga Människor och Hundar

Stockholms län

Information

CS Lyckliga Människor och Hundar hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där CS Lyckliga Människor och Hundar finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. CS Lyckliga Människor och Hundar tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket CS Lyckliga Människor och Hundar har haft sedan 1999-01-01. CS Lyckliga Människor och Hundar har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CS Lyckliga Människor och Hundar så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8980747.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

CS Lyckliga Människor och Hundar har idag 611205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för CS Lyckliga Människor och Hundar

Kurser utbildningar för hundar & hundägare. Problemhundsträning. Akupressur & massagebehandlingar för människor & hundar. Mental träning.

I CS Lyckliga Människor och Hundar så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cooper Scholtzé, Christina Maria A som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .