E Ettestam Elektronik

Stockholms län

Information

E Ettestam Elektronik är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som E Ettestam Elektronik finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

E Ettestam Elektronik är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

E Ettestam Elektronik som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-11. Men sedan 1999-01-01 så har E Ettestam Elektronik varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E Ettestam Elektronik så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2986952.

Värmdö arbetar för att verksamheter som E Ettestam Elektronik ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för E Ettestam Elektronik. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konstruktion och utredning av elektronik och mekanik samt service och reparation av industrimaskiner såsom kopierings- och pappers- maskiner även mätinstrument. Konstruktion och tillverkning av kretskort och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E Ettestam Elektronik är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E Ettestam Elektronik och det är följande personer, Ettestam, Bror Erik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för E Ettestam Elektronik är 620211-XXXX.