Annican produktion

Stockholms län

Information

Annican produktion hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Annican produktion finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Annican produktion tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Annican produktion har haft sedan 2000-12-14. Annican produktion har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Annican produktion så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57030643.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Annican produktion har idag 620305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Annican produktion

Kommunikation kring marknadsföring av kultur, exemplevis teater, utställningar och musikevenemang. Även produktionsledning av teater.

I Annican produktion så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sigfridsson, Ruth Annika Birgitta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .