MW Hantverk Mats Wennberg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och MW Hantverk Mats Wennberg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och MW Hantverk Mats Wennberg är ett av dem. Statusen för MW Hantverk Mats Wennberg är att Bolaget är aktivt.

MW Hantverk Mats Wennberg är ett Enskild firma och skapades 2006-05-04. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som MW Hantverk Mats Wennberg ska trivas.

MW Hantverk Mats Wennberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-11-20. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppdrag i byggnadsbranschen, i trädgård och i mark. Reparationer av trä- och plastbåtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MW Hantverk Mats Wennberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-04.

Idag är MW Hantverk Mats Wennberg och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med MW Hantverk Mats Wennberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57022175.

.

De som är på något sätt har med MW Hantverk Mats Wennberg är Wennberg, Mats Henrik som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MW Hantverk Mats Wennberg har 620605-XXXX som sitt organisationsnummer.