Lotta Åkerfelt Frisör

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Lotta Åkerfelt Frisör är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Lotta Åkerfelt Frisör är ett av dem. Statusen för Lotta Åkerfelt Frisör är att Bolaget är aktivt.

Lotta Åkerfelt Frisör är ett Enskild firma och skapades 1993-05-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lotta Åkerfelt Frisör ska trivas.

Lotta Åkerfelt Frisör är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-26. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hårfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lotta Åkerfelt Frisör är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-11-02.

Idag är Lotta Åkerfelt Frisör och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Lotta Åkerfelt Frisör så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57032218.

.

De som är på något sätt har med Lotta Åkerfelt Frisör är Åkerfelt, Liselotte Anni Linnéa som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lotta Åkerfelt Frisör har 620804-XXXX som sitt organisationsnummer.