Ann Pyk Arkitektkontor

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Ann Pyk Arkitektkontor är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ann Pyk Arkitektkontor är ett av dem. Statusen för Ann Pyk Arkitektkontor är att Bolaget är aktivt.

Ann Pyk Arkitektkontor är ett Enskild firma och skapades 1992-06-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ann Pyk Arkitektkontor ska trivas.

Ann Pyk Arkitektkontor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arkitektverksamhet, illustrationer, konstnärlig utsmyckning och undervisning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ann Pyk Arkitektkontor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ann Pyk Arkitektkontor och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Ann Pyk Arkitektkontor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7165811.

.

De som är på något sätt har med Ann Pyk Arkitektkontor är Wirström Pyk, Helene Marianne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ann Pyk Arkitektkontor har 620830-XXXX som sitt organisationsnummer.