PELL-TECH CMA

Stockholms län

Information

620903-XXXX är organisationsnummer för bolaget PELL-TECH CMA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PELL-TECH CMA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som PELL-TECH CMA finns i.

PELL-TECH CMA har varit registrerat sedan 1988-11-22 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för PELL-TECH CMA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

PELL-TECH CMA är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för PELL-TECH CMA är följande:

Vill ni komma i kontakt med PELL-TECH CMA så kan ni göra det på telefon genom 08-6010700 eller genom brev på följande adress:

Bilplåtslageri, lackering och personbilsförsäljning, bygg och markarbeten. Båtreparationer. Konsulverksamhet bil och marin.

Det finns olika personer som har en koppling med PELL-TECH CMA och det är Åberg, Per som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,