HBJ Svets och Maskin reparation

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och HBJ Svets och Maskin reparation är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och HBJ Svets och Maskin reparation är ett av dem. Statusen för HBJ Svets och Maskin reparation är att Bolaget är aktivt.

HBJ Svets och Maskin reparation är ett Enskild firma och skapades 2000-05-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som HBJ Svets och Maskin reparation ska trivas.

HBJ Svets och Maskin reparation är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation av lastbilar och maskiner, utförande av smidesarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HBJ Svets och Maskin reparation är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är HBJ Svets och Maskin reparation och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med HBJ Svets och Maskin reparation så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med HBJ Svets och Maskin reparation är Järvinen, Harri Aaron som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HBJ Svets och Maskin reparation har 621031-XXXX som sitt organisationsnummer.