Firma Jerker Söderlund

Stockholms län

Information

630716-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Jerker Söderlund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Jerker Söderlund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Firma Jerker Söderlund finns i.

Firma Jerker Söderlund har varit registrerat sedan 2003-05-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Jerker Söderlund så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firma Jerker Söderlund är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Firma Jerker Söderlund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Jerker Söderlund så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsulttjänster i anslutning till organisationsnutveckling, affärsutveckling, projekthantering samt utvecklingsverksamhet som bedrivs i utvecklingsländer.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Jerker Söderlund och det är Söderlund, Sven Jerker som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,