Kentas Bygg & Fastighetsservice

Stockholms län

Information

630914-XXXX är organisationsnummer för företaget Kentas Bygg & Fastighetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kentas Bygg & Fastighetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Kentas Bygg & Fastighetsservice finns i.

Kentas Bygg & Fastighetsservice har varit registrerat sedan 2003-01-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kentas Bygg & Fastighetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-31.

Kentas Bygg & Fastighetsservice är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Kentas Bygg & Fastighetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kentas Bygg & Fastighetsservice så kan ni göra det på telefon genom 08-57035281 eller genom brev på följande adress:

Bygg och Fastighetsservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Kentas Bygg & Fastighetsservice och det är Andersson, Kent Stefan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,