Åkerbergs Entreprenad

Stockholms län

Information

Åkerbergs Entreprenad hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Åkerbergs Entreprenad finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Åkerbergs Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Åkerbergs Entreprenad har haft sedan 2003-05-08. Åkerbergs Entreprenad har funnits sedan och 2003-05-08 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Åkerbergs Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5706739.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Åkerbergs Entreprenad har idag 640202-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Åkerbergs Entreprenad

Trädgårdsanläggning, trädgårdsskötsel, snöröjning, fastighetsskötsel, bygg- och anläggningsarbeten, måleri, budservice, värdepappershantering, bilservice, båt- och skärgårdsservice, personlig assistans, Kontorshjälp.

I Åkerbergs Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åkerberg, Bengt Ove Fredrik som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .