IS-Crew

Stockholms län

Information

640314-XXXX är organisationsnummer för verksamheten IS-Crew. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IS-Crew är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som IS-Crew finns i.

IS-Crew har varit registrerat sedan 2005-05-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för IS-Crew så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

IS-Crew är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för IS-Crew är följande:

Vill ni komma i kontakt med IS-Crew så kan ni göra det på telefon genom 070-8307881 eller genom brev på följande adress:

Affischering av utomhusreklam.

Det finns olika personer som har en koppling med IS-Crew och det är König, Daniel som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,