OCD Online Creative Design

Stockholms län

Information

OCD Online Creative Design är ett företag som finns i Värmdö. I OCD Online Creative Design finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Karin Marie-Louise som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med OCD Online Creative Design så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå OCD Online Creative Design på telefon 070-8335691.

Försäljning och konsulttjänster inom marknadsföring, information och kommunikation. Exempelvis producering av marknadsplatser, hemsidor, broschyrer och annonser, textframställningar, hjälp med planering och genomförande av olika event.

Idag är OCD Online Creative Design av bolagstypen Enskild firma.

OCD Online Creative Design är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

OCD Online Creative Design innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och OCD Online Creative Design är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OCD Online Creative Design så är det följande:

OCD Online Creative Design har 640402-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.