THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST

Stockholms län

Information

THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST har haft sedan 2007-09-20. THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57010809.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST har idag 640504-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST

Försäljning av hö och halmmaskiner, chaufförsupp- drag samt därmed förenlig verksamhet

I THOMAS MARK - OCH CHAUFFÖRTJÄNST så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trädgårdh, Lars Thomas som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lagin, Cecilia som är född 1964 och har titeln Prokurist, .