Hemmashopen JKL

Stockholms län

Information

640611-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hemmashopen JKL. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hemmashopen JKL är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Hemmashopen JKL finns i.

Hemmashopen JKL har varit registrerat sedan 2009-02-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hemmashopen JKL så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hemmashopen JKL är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Hemmashopen JKL är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hemmashopen JKL så kan ni göra det på telefon genom 073-9400105 eller genom brev på följande adress:

E-handel för fritidsartiklar och hemelektronik främst komfort och energibesparande produkter såsom värmepumpar.

Det finns olika personer som har en koppling med Hemmashopen JKL och det är Lehto, Jan Klaus som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,