Equal konsult och kommunikation

Stockholms län

Information

Equal konsult och kommunikation är en verksamhet som finns i Värmdö. I Equal konsult och kommunikation finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norlin, Anna Ulrika som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Equal konsult och kommunikation så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Equal konsult och kommunikation på telefon 08-57400306.

Konsulttjänster inom kommunikation och textproduktion. Utbildning, handledning och projektledning inom jämställdhet, likabehandling, mänskliga rättigheter och diskrimineringsfrågor. Föreläsningsverksamhet.

Idag är Equal konsult och kommunikation av bolagstypen Enskild firma.

Equal konsult och kommunikation är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Equal konsult och kommunikation innehar ej F-skattsedel och Equal konsult och kommunikation är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Equal konsult och kommunikation så är det följande:

Equal konsult och kommunikation har 641023-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.