Sweden Business links

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Sweden Business links. Det finns flera bolag som liknar Sweden Business links i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sweden Business links är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-08-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-01-24 så har Sweden Business links varit registrerat och sedan 2006-08-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Sweden Business links och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Sweden Business links så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sweden Business links så kan ni göra det på 08-57019670.

Informationsverksamhet gentemot uppdragsgivare i Kina för att få kontakt med svenska myndigheter och företag inför kommande informationsbesök. Vidare för att skapa kontakter för försäljning av kinesiska produkter i första hand elektriska belysningsarmaturer avsedda för kontor och bostäder samt försäljning av dessa produkter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fu, Jun som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sweden Business links har 641225-XXXX som sitt organisationsnummer.