Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander

Stockholms län

Information

650519-XXXX är organisationsnummer för företaget Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander finns i.

Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander har varit registrerat sedan 2006-10-31 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-26.

Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander så kan ni göra det på telefon genom 070-5452099 eller genom brev på följande adress:

Häst- och stalltjänster, utbildning av häst och ryttare, förmedling av stallplatser och hästar, försäljning av foder, hästar och utrustning, övriga häst- och stallrelaterade tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Norra Evlinge Gård, Totta Ogander och det är Ogander, Charlotte Elisabeth Totta som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,