KB VVS och fastighetsservice

Stockholms län

Information

KB VVS och fastighetsservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där KB VVS och fastighetsservice finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. KB VVS och fastighetsservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket KB VVS och fastighetsservice har haft sedan 2006-10-12. KB VVS och fastighetsservice har funnits sedan och 2006-10-12 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KB VVS och fastighetsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-2217000.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

KB VVS och fastighetsservice har idag 650523-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KB VVS och fastighetsservice

Fastighetsservice såsom vvs-arbeten, golvslipning, golvbeläggning, plattsättning, elinstallationer, målningsarbeten, mark och anläggningsarbeten samt byggnadsarbeten. försäljning av vvs och byggmaterial, maskiner och tillbehör samt uthyrning av verktyg, maskiner och fordon. konsultation och kursverksamhet inom fastighetsservice. import, export av fordon, maskiner, verktyg och allehanda ting rörande fastighetsvård samt postorderförsäljning.

I KB VVS och fastighetsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björk, Kjell Lennart som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .