KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN

Stockholms län

Information

650607-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN finns i.

KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN har varit registrerat sedan 1987-09-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN är följande:

Vill ni komma i kontakt med KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN så kan ni göra det på telefon genom 08-57030740 eller genom brev på följande adress:

Herr- och damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med KLIPPVERKSTA'N ANN-CHRISTIN och det är VIDLUND, ASTRID ANN-CHRISTIN som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,