Sjökvist Land & Skärgårds Bygg

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är ett av dem. Statusen för Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är att Bolaget är aktivt.

Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är ett Enskild firma och skapades 2006-04-25. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Sjökvist Land & Skärgårds Bygg ska trivas.

Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Sjökvist Land & Skärgårds Bygg och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Sjökvist Land & Skärgårds Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7571397.

.

De som är på något sätt har med Sjökvist Land & Skärgårds Bygg är Sjökvist, Mickael John Henry som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjökvist Land & Skärgårds Bygg har 650711-XXXX som sitt organisationsnummer.