IT Byggarna i Sverige

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter IT Byggarna i Sverige. Det finns flera bolag som liknar IT Byggarna i Sverige i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

IT Byggarna i Sverige är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-11-09 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-11-07 så har IT Byggarna i Sverige varit registrerat och sedan 2007-03-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är IT Byggarna i Sverige och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med IT Byggarna i Sverige så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med IT Byggarna i Sverige så kan ni göra det på 070-6411425.

Affärsutvecklingsverksamhet inom data IT avseende rådgivning, vägledning och assistans i samband med den dagliga driften av privata och offentliga verksamheter. Odling av akvariefisk, köks-, prydnads- och plantskoleväxter. Butikshandel med zoologiska artiklar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Jonas Torsten som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

IT Byggarna i Sverige har 650728-XXXX som sitt organisationsnummer.