Kajakeriet Björkviks Torp

Stockholms län

Information

Kajakeriet Björkviks Torp är en verksamhet som finns i Värmdö. I Kajakeriet Björkviks Torp finns det lite olika personer som är förknippade och det är Egholt, Pierre Michael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kajakeriet Björkviks Torp så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kajakeriet Björkviks Torp på telefon 08-57142620.

"Frilufts och hantverkstjänster". I verksamheten ingår olika typer av friluftsliv och hantverksatjänster. Där handel med varor, hantverksmässiga och friluftsmaterial kan vara en del. Friluftsverksamheten kan bestå i allt från utbildning, guidade färder och special arrangemang till uthyrning av kanoter. Hantverkstjänster kan vara från tillverkning av mindre slöjd föremål, kanotbygge till byggnation av större projekt. Även skivande och fotograferande hantverkstjänster kan ingå.

Idag är Kajakeriet Björkviks Torp av bolagstypen Enskild firma.

Kajakeriet Björkviks Torp är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kajakeriet Björkviks Torp innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Kajakeriet Björkviks Torp är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kajakeriet Björkviks Torp så är det följande:

Kajakeriet Björkviks Torp har 650806-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.