Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson

Stockholms län

Information

Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson är ett bolag som finns i Värmdö. I Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Pia Pauliina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson på telefon 08-57030009.

Skönhetsvård och tillhörande försäljning.

Idag är Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson av bolagstypen Enskild firma.

Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson så är det följande:

Gustavsbergs Skönhetssalong, Pauliina Carlsson har 651011-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.