Conny Carlberg byggservice

Stockholms län

Information

Conny Carlberg byggservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Conny Carlberg byggservice finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Conny Carlberg byggservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Conny Carlberg byggservice har haft sedan 2006-06-15. Conny Carlberg byggservice har funnits sedan och 2006-06-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Conny Carlberg byggservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7881830.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Conny Carlberg byggservice har idag 660304-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Conny Carlberg byggservice

Byggnadssnickare med sedvanliga arbetsuppgifter och installation av hemelektronik i samband med byggnad av biorum.

I Conny Carlberg byggservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlberg, Conney Owen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .