Djurö Skärgårdstjänst

Stockholms län

Information

661007-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Djurö Skärgårdstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Djurö Skärgårdstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som Djurö Skärgårdstjänst finns i.

Djurö Skärgårdstjänst har varit registrerat sedan 2002-10-15 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Djurö Skärgårdstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-12.

Djurö Skärgårdstjänst är och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är .

Firmatecknare för Djurö Skärgårdstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Djurö Skärgårdstjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-8305320 eller genom brev på följande adress:

Alltjänst såsom reparation och serviceverksamhet på motordrivna redskap samt bilar och båtar. Byggverksamhet samt liknande uppdrag. Fiskeguidening med tillhörande uppgifter. Hamnservice med förtöjning lossning av större fartyg. Fastighetsskötsel med tillhörande uppgifter samt trädfällning med efterföljande röjningsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Djurö Skärgårdstjänst och det är Blad, Sten Anders som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,