Bröllopsakademin i Norden

Stockholms län

Information

Bröllopsakademin i Norden hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Bröllopsakademin i Norden finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Bröllopsakademin i Norden tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Bröllopsakademin i Norden har haft sedan 2000-11-06. Bröllopsakademin i Norden har funnits sedan och 2000-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröllopsakademin i Norden så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-57141710.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Bröllopsakademin i Norden har idag 661021-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bröllopsakademin i Norden

Utbilda och certifiera bröllopskonsulter samt bröllopsrelaterade företag. Medlemsorganisation för bröllopskonsulter samt bröllopsrelaterade företag.

I Bröllopsakademin i Norden så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Leijon, Tove Gerly Anne som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .