Vijay's Spice World Catering

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Vijay's Spice World Catering är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Vijay's Spice World Catering är ett av dem. Statusen för Vijay's Spice World Catering är att Bolaget är aktivt.

Vijay's Spice World Catering är ett Enskild firma och skapades 1998-06-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Vijay's Spice World Catering ska trivas.

Vijay's Spice World Catering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Cateringverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vijay's Spice World Catering är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Vijay's Spice World Catering och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Vijay's Spice World Catering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5748317.

.

De som är på något sätt har med Vijay's Spice World Catering är Rathor, Vijay som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vijay's Spice World Catering har 661218-XXXX som sitt organisationsnummer.