S Almqvist Produktion

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och S Almqvist Produktion är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och S Almqvist Produktion är ett av dem. Statusen för S Almqvist Produktion är att Bolaget är aktivt.

S Almqvist Produktion är ett Enskild firma och skapades 1994-05-03. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som S Almqvist Produktion ska trivas.

S Almqvist Produktion är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av hantverk, presentartiklar, heminredning och dekorationer, datakonsultation, försäljning av datorer, programvaror och tillbehör, musikproduktion och förlagsverksamhet, evangelisation och missionsverksamhet samt försäljning av skivor och böcker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S Almqvist Produktion är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är S Almqvist Produktion och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med S Almqvist Produktion så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7434110.

.

De som är på något sätt har med S Almqvist Produktion är Almqvist, Sven Martin Stefan som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

S Almqvist Produktion har 661231-XXXX som sitt organisationsnummer.