Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är ett av dem. Statusen för Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är ett Enskild firma och skapades 2003-05-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson ska trivas.

Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförmedling och juridisk rådgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-04-30.

Idag är Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7525352.

.

De som är på något sätt har med Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson är Svanlund, Lisa Elisabet som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fastighetsbyrå L. Svanlund-Hällsson har 670419-XXXX som sitt organisationsnummer.