Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg

Stockholms län

Information

Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg är en verksamhet som finns i Värmdö. I Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Marie Elisabeth som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg på telefon 070-7282781.

Zonterapi behandlingar, öronakupunktur behandlingar.

Idag är Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg av bolagstypen Enskild firma.

Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-04-20 och Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-20.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg så är det följande:

Zon & Hälsopunkten - Gustavsberg har 670506-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.