Frejas Uterum

Stockholms län

Information

Frejas Uterum hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Frejas Uterum finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Frejas Uterum tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Frejas Uterum har haft sedan 2007-07-30. Frejas Uterum har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frejas Uterum så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7266059.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Frejas Uterum har idag 670725-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Frejas Uterum

Trädgård: snickeriarbeten. Handel: import av trädgårdsprodukter och växter samt produkter till uterummet. Catering, dekorationsuppdrag samt konsult inom nämnda områden.

I Frejas Uterum så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kälvebrand, Anna Sevim som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .