Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander

Stockholms län

Information

Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander finns. I Värmdö så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander har idag 670731-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander

Musikproduktion i kyrkor såsom orgel- och pianospel och sång vid konserter, gudstjänster, dop, vigslar och begravningar. repetitioner och framträdanden med körer. administrativt understöd såsom marknadsföring och framtagande av programblad. organiserande av musikevenemang med anlitande av musiker och koordinering av projekt.

I Musik i kyrkan Musikproduktion, Stefan Själander så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Själander, Bo Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .