FIRMA HANS LUNDQVIST EL

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter FIRMA HANS LUNDQVIST EL. Det finns flera verksamheter som liknar FIRMA HANS LUNDQVIST EL i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

FIRMA HANS LUNDQVIST EL är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-10-09 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-02-04 så har FIRMA HANS LUNDQVIST EL varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är FIRMA HANS LUNDQVIST EL och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med FIRMA HANS LUNDQVIST EL så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FIRMA HANS LUNDQVIST EL så kan ni göra det på 08-57168546.

Elektiker inom byggbranschen avseende elarbeten och installationer såväl som ansvarig elektriker där behörighetskrav ställs som övriga elarbeten och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundqvist, Hans Krister som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FIRMA HANS LUNDQVIST EL har 670914-XXXX som sitt organisationsnummer.