Sundbergs Marin

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Sundbergs Marin. Det finns flera företag som liknar Sundbergs Marin i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1992-01-20 så har Sundbergs Marin varit registrerat. Idag är Sundbergs Marin och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Sundbergs Marin så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sundbergs Marin så kan ni göra det på .

Reparation av båtmotorer samt andra fordon. Installation, konsultation, försäljning av marin- och fordonstillbehör och marinteknisk utrustning. Dyk-, bärgnings- och boseringsarbeten till sjöss. Svetsning, schaktarbeten, plogning, skogsvård, försäljning och konsultation av friskvårdsprodukter såsom bantningspreparat, IT-support, IT-tillbehör, hobbytillbehör. Framtagning, montage av reklam, trycksaker, dekormaterial.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sundberg, Michael Torsten Erland W som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sundbergs Marin har 671103-XXXX som sitt organisationsnummer.