Herrvikens bygg & förvaltning

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Herrvikens bygg & förvaltning är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Herrvikens bygg & förvaltning är ett av dem. Statusen för Herrvikens bygg & förvaltning är att Bolaget är aktivt.

Herrvikens bygg & förvaltning är ett Enskild firma och skapades 2003-02-01. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Herrvikens bygg & förvaltning ska trivas.

Herrvikens bygg & förvaltning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggnation och förvaltning. Trädfällning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Herrvikens bygg & förvaltning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-18.

Idag är Herrvikens bygg & förvaltning och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Herrvikens bygg & förvaltning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6385151.

.

De som är på något sätt har med Herrvikens bygg & förvaltning är Bergström, Kjell Anders som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Herrvikens bygg & förvaltning har 680520-XXXX som sitt organisationsnummer.