JIBES VIT OCH BRUN

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och JIBES VIT OCH BRUN är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och JIBES VIT OCH BRUN är ett av dem. Statusen för JIBES VIT OCH BRUN är att Bolaget är aktivt.

JIBES VIT OCH BRUN är ett Enskild firma och skapades 1990-07-30. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som JIBES VIT OCH BRUN ska trivas.

I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning, installation och service av hushålls- maskiner, försäljning av tv, audio och video, städningsverksamhet samt därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JIBES VIT OCH BRUN är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är JIBES VIT OCH BRUN och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med JIBES VIT OCH BRUN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57036745.

.

De som är på något sätt har med JIBES VIT OCH BRUN är BORGSTRÖM, JOHN PATRIK som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JIBES VIT OCH BRUN har 680617-XXXX som sitt organisationsnummer.