Kardinal IT Service

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Kardinal IT Service. Det finns flera företag som liknar Kardinal IT Service i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kardinal IT Service är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-11 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-02-13 så har Kardinal IT Service varit registrerat och sedan 2004-03-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kardinal IT Service och det finns fler företag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Kardinal IT Service så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kardinal IT Service så kan ni göra det på 070-3974207.

Konsulttjänster och teknisk rådgivning inom data och nätverk. Försäljning av datorer och kringutrustning. Byggverksamhet såsom uppförande, renovering och normalt underhåll av byggnader och anläggningar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Falk, Karl Ronny Mikael som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kardinal IT Service har 690401-XXXX som sitt organisationsnummer.