Samsara Frilans

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Samsara Frilans. Det finns flera verksamheter som liknar Samsara Frilans i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Samsara Frilans är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-15 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-05-05 så har Samsara Frilans varit registrerat och sedan 2004-04-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Samsara Frilans och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Samsara Frilans så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Samsara Frilans så kan ni göra det på 08-57036680.

Försäljning av frilanstexter (journalistiska), annat arbete inom text och bild. Även fotografering och bildförsäljning. Behjälplig med utskrifter, översättningar, redigering. Webproducering, uppdrag inom webbdesign, hemsidor och nätpublicering.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Klingstedt, Ann-Sofie Helena som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Samsara Frilans har 700501-XXXX som sitt organisationsnummer.