C. Jiveman transport

Stockholms län

Information

700702-XXXX är organisationsnummer för bolaget C. Jiveman transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C. Jiveman transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Värmdö som är den kommunen som C. Jiveman transport finns i.

C. Jiveman transport har varit registrerat sedan 2004-12-16 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för C. Jiveman transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-30.

C. Jiveman transport är och det finns flera bolag i Värmdö som också är .

Firmatecknare för C. Jiveman transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med C. Jiveman transport så kan ni göra det på telefon genom 070-4611000 eller genom brev på följande adress:

Taxiverksamhet - bedriva persontransporter. Serviceverkstad - bedriva service samt reparation av fordon.

Det finns olika personer som har en koppling med C. Jiveman transport och det är Jiveman, Claes Urban som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,