Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för.

Stockholms län

Information

Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. finns. I Värmdö så finns det många olika Ekonomisk förening och i Stockholms län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har ej F-skatt. Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. så kan ni göra det genom att skicka er post till SANDHAMNSGATAN 12, 115 40, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57162177.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. har idag 702001-1859 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Samuelsson, Kjell David Folke -Werner, Linda Elisabeth -Östman, Olof Henrik är den som för stunden ansvarar för Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för.

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i Värmdö kommun förvalta fastigheter upplåtna åt medlemmarna till väg eller annan allmän plats, att förvalta å nyssnämnda fastigheter befintliga anordningar för gemensamt bruk av medlemmarna.

I Fritidsstugeföreningen Kopparmora ek.för. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahl, Jennie Mari-Louise som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Schmitt, Bengt Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Kjell David Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Werner, Linda Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Östman, Olof Henrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Karl Joakim som är född 1977 och har titeln SuppleantDahlström, Anna Charlotta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Gertow, Lars Bertil Håkan som är född 1951 och har titeln Suppleant, .