Beirut Tur & Retur Scandinavia

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Enskild firma som heter Beirut Tur & Retur Scandinavia. Det finns flera bolag som liknar Beirut Tur & Retur Scandinavia i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Beirut Tur & Retur Scandinavia är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-07-13 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2004-01-16 så har Beirut Tur & Retur Scandinavia varit registrerat och sedan 2001-07-13 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Beirut Tur & Retur Scandinavia och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Beirut Tur & Retur Scandinavia så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Beirut Tur & Retur Scandinavia så kan ni göra det på 070-7406623.

Arrangemang av sällskapsresor, skidresor, guidning utomlands, främst Libanon. Arrangemang sker i samband med researrangör. Företaget sköter uppköp av hotell, fördmedel, sightseeing och guidar turister på rundresor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag El-Moussaoui, Lois Alberto Abbas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Beirut Tur & Retur Scandinavia har 710330-XXXX som sitt organisationsnummer.