Fröken Flärd

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Värmdö och Fröken Flärd är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fröken Flärd är ett av dem. Statusen för Fröken Flärd är att Bolaget är aktivt.

Fröken Flärd är ett Enskild firma och skapades 2006-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fröken Flärd ska trivas.

Fröken Flärd är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Manikyr, pedikyr, konstnaglar och allmän skönhets- och friskvård samt försäljning av skönhetsprodukter. I mindre utsträckning städuppdrag åt andra näringsidkare. Illustration och textförfattande, främst av läromedel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fröken Flärd är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Fröken Flärd och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Fröken Flärd så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9168728.

.

De som är på något sätt har med Fröken Flärd är Stenlund, Anna Gabriella som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fröken Flärd har 711117-XXXX som sitt organisationsnummer.