Lennart Öhman Skärgårdsservice

Stockholms län

Information

Lennart Öhman Skärgårdsservice är ett av många företag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Lennart Öhman Skärgårdsservice finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lennart Öhman Skärgårdsservice är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Lennart Öhman Skärgårdsservice som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-05-12. Men sedan 1996-01-01 så har Lennart Öhman Skärgårdsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lennart Öhman Skärgårdsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57159090.

Värmdö arbetar för att företag som Lennart Öhman Skärgårdsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lennart Öhman Skärgårdsservice. Det finns flera företag i Stockholms län.

Handel med trävaror, byggprodukter, båtar och tillbehör. Bygg och anläggningsverksamhet. Sprängningsarbeten (mark och anläggning). Crewing - uthyrning av befälstjänster på fartyg. Konsulttjänster inom sjösäkerhet och lagstiftning. Diversearbeten. Skogsavverkning, stuguthyrning. Varvs- rörelse (båtupptagning).

Firmatecknare för Lennart Öhman Skärgårdsservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lennart Öhman Skärgårdsservice och det är följande personer, Öhman, Eric Lennart som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lennart Öhman Skärgårdsservice är 711120-XXXX.